duminică, 29 iunie 2008

Meseria e bratara de aur!

Visand cu ochii deschisi...

Nu pregetau abecedarul si manualele de citire sa proslaveasca valoarea muncii in viata omului nou si nicidecum n-am fost lasati sa tragem concluzii despre subiect. Dar ni s-a implementat credinte cu rol in devenirea noastra.

Erau tot felul de pilde la sfarsitul manualelor care omagiau pe diversi copii si parintiilor: mama care lucra la plamadirea painii in fabrica si avea 2 maini care roboteau cu spor si la framantat, dar si la spalat rufele, la hranit copilul.

Acum nu mai este asa: multi visam dincolo de lcd-uri si crt-uri la un "job" in deplina libertate: sa nu faci nimic si sa te bucuri de bogatie.

Mintile tinerilor romani au rabufnit intr-un concurs pe BestJobs, aparent nevinovat care a scos la iveala gandurile tainice ale proaspat absolventilor sau a celor deja rodati pe piata muncii.

Fragmentez din cele mai inovatoare ganduri:


cfeseta
Jamie de la mithbusters
Mi se pare genial jobul lui jamie de la mithbusters, care toata ziua (vorba vine) face numai lucruri cool :) explodeaza frigidere, testeaza arme sub apa, sudeaza diverse prostii.


tudor.maer

machior pompe funebre
Si sa fiu de serviciu (normal ca part time) cand vor fi depusi spre cosmetizare `marii politicieni` pentru revansa poporului si de ce nu, fostii mei sefi!:)


cryss_
Culegator de menta
pentru cei care considera menta o posibilitate de a fenta sistemul


azzu499
abstract manager
Nu face nimic toata ziua


kyttys
SA-MI VAND IDEILE SI SA MA BUCUR IMPREUNA CU VOI TOTI!
AM PESTE 200 DE IDEI CARE VALOREAZA DE MII DE ORI CAT "PREMIUL" VOSTRU ! AVETI 50% DACA MA AJUTATI SA LE VAND!


angelie_jolie
Moasa la Balene
Pentru ca se stie... balenele nasc o data la 2-3 ani:)

popa.cornelia
World Wide Roller Coaster Tester
Responsabilitati: - calatoresti in toata lumea pentru a testa si evalua/cota tot ce inseamna nou in materie de "roller coaster" din parcurile de distractii Cerinte - disponibilitate de a calatorii - pasionat de parcuri de distractii - spirit de copil


suteu_ardnaxela
Musafir
tot jobul consta in vizitarea prietenelor,prietenele prietenelor si prietenii prietenilor dupa care urmeaza vizitarea rudelor, e un job foarte solicitant, v-as povestii mai multe dar nu ca nu stiti ... habar n-aveti :)))

sabinka
brand ambassador
Experimentarea tot felul de locuri si tari interesante, calatorii multe, cunoasterea traditiilor popoarelor. Prezentarea brandului. Este un job de vis!


danutzxxl
consultanta
Best job-ul ideal ar fi sa consulti pe cineva si sa si primesti bani facand asta(toti stim ca romanii sunt buni sfatuitori ::))))) )


sebastian_vizante
organizator manifestari medievale
organizare teambuilding-uri si festivale cu caracter medieval


va urma...